Bookcorner

ΉΤΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ !Επιμέλεια Μαρία Κατσανούλη

Οι άνθρωποι συνεχώς αφηγούμαστε στην προσπάθεια να κατανοήσουμε εμάς, τους άλλους το κόσμο που μας περιβάλλει και να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας. Αφηγούμαστε αλληλουχίες σκέψεων, όνειρα, γεγονότα, ιστορίες που πλάθουμε με τη φαντασία μας… Έτσι έκανε ο άνθρωπος από παλιά, έτσι κάνει και σήμερα. Το μέσον διαφέρει. Τότε τα λέγαν παραμύθια, τώρα μυθοπλασίες… Όπως και να λέγονται όμως, συχνά τα παραμύθια και μάλιστα τα μαγικά, αγγίζουν μικρούς και μεγάλους γιατί μιλάνε για το ανείπωτο και λυτρώνουνε ψυχές …

Τον αλληγορικό, λοιπόν, λόγο των μαγικών παραμυθιών προσκαλείται, σε τούτο το εργαστήριο να αφουγκραστεί, όποιος επιθυμεί να μυηθεί στον κόσμο της αφήγησης ιστοριών που διαδόθηκαν από στόμα σε στόμα.
Το εργαστήριο επιμελείται η Αφηγήτρια Μαρία Κατσανούλη και θα φιλοξενηθεί στο χώρο του UK School of English στην πλατεία Δεσποτικού στα Τρίκαλα.
Ο Α’ Κύκλος του Εργαστηρίου με τίτλο «Εισαγωγή τον κόσμο της Αφήγησης» θα πραγματοποιηθεί το δίμηνο Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2016 σε 3 συναντήσεις. Οι ώρες και οι ημερομηνίες διεξαγωγής του είναι:
24 Νοεμβρίου και 1 & 8 Δεκεμβρίου 2016
Το εργαστήριο απευθύνεται σε ενήλικες μόνο, εκπαιδευτικούς, γονείς και όποιον ενδιαφέρεται να αφουγκραστεί τον ψίθυρο των λαϊκών παραμυθιών.

Για το νέο έτος προγραμματίζονται και επόμενοι κύκλοι του εργαστηρίου, καθώς και κύκλοι στους οποίους θα συμμετέχουν και άλλοι, παλαιότεροι, αφηγητές.

Το κόστος συμμετοχής στον Α’ Κύκλο ανέρχεται σε 45€.

Πληροφορίες: τηλ 6977905555
Δηλώσεις Συμμετοχής: UK School of English, πλατεία Δεσποτικού στα Τρίκαλα, τηλ. 2431 077020

Back to top button