Schoolicantera

Ανακοινώθηκαν τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στον παιδικό σταθμό του ΟΑΕΔ

Έγινε από χθες η ηλεκτρονική ανάρτηση των προσωρινών πινάκων αξιολόγησης και  επιλογής βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν στο Βρεφονηπιακό Παιδικό Σταθμό του ΟΑΕΔ για το σχολικό έτος 2016-2017, όπως έχει καθοριστεί  βάση της Δημόσιας Πρόσκλησης ως εξής:

  1. Πίνακας κατηγορίας βρεφών  Α  (βρέφη από 8 μηνών -1,5 ετών)
  2. Πίνακας κατηγορίας βρεφών  Β (βρέφη από 1,5 ετών  -2,5 ετών)
  3. Πίνακας κατηγορίας νηπίων      (νήπια από 2,5 –την προσχολική ηλικία)

 

Οι προσωρινοί πίνακες καταρτίστηκαν από τις τριμελείς Α΄βάθμιες επιτροπές μοριοδότησης και επιλογής των υποψηφίων  βρεφών και νηπίων που συγκροτήθηκαν με την αρ. πρωτ. 46463/7-6-2016 Απόφαση  Διοικήτριας του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς- κηδεμόνες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν τα αποτελέσματα  στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  ian.oaed.gr/apprenet/bns  ή στους κατά τόπους  Βρεφ/κούς Παιδικούς Σταθμούς που υπέβαλαν την αίτησή τους.

Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν εντός πέντε(5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων δηλαδή από 24-06-2016 έως και  30-06-2016   κατά τις ώρες από 8.00π.μ. έως 14.00 μ.μ. αποκλειστικά στις έδρες των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών που κατατέθηκαν οι αιτήσεις εγγραφών – επανεγγραφών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διαχρονικά ο σταθμός του ΟΑΕΔ στα Τρίκαλα αποτελεί μια διέξοδο για τους γονείς που κατά κανόνα επιλέγουν αρκετοί για τα παιδιά τους. Ωστόσο όσο περνούν τα χρόνια και μετά την κατάργηση της εργατικής εστίας, οι ελλείψεις σε ότι αφορά το προσωπικό πληθαίνουν.

 

Back to top button