Kidsnews

Καταδίκασαν σε φυλάκιση 1.500 ετών 41χρονο που βίαζε την κόρη του επί 4 χρόνια

Πρόκειται για την μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί ποτέ από το ανώτερο δικαστήριο της κομητείας του Φρέσνο.
Μετά ανακοίνωση της απόφασης, ο δικαστής Έντουαρντ Σαρκισιάν είπε ότι ο άνθρωπος αυτός είναι “σοβαρός κίνδυνος για την κοινωνία” και σημείωσε ότι ποτέ δεν έδειξε μεταμέλεια, κατηγορώντας μάλιστα την κόρη του για την κατάστασή στην οποία έχει περιέλθει.

Το θύμα κακοποιήθηκε σεξουαλικά για πρώτη φορά από έναν οικογενειακό φίλο. Ο πατέρας αντί να την προστατεύσει την μετέτρεψε σε “κομμάτι της ιδιοκτησίας του”, όπως ανέφερε εισαγγελέας, επισημαίνοντας ότι η 23χρονη, σήμερα, κοπέλα, βιαζόταν 2-3 φορές την εβδομάδα από τον Μάιο του 2009 έως τον Μάιο του 2013, όταν βρήκε τη δύναμη να φύγει από τον πατέρα της, γράφει ο Guardian

“Όταν ο πατέρας μου με κακοποιούσε, ήμουν μικρή. Δεν είχα δύναμη, δεν είχα φωνή. Ήμουν ανυπεράσπιστη”, είπε η κοπέλα, λέγοντας λίγο αργότερα ότι ο πατέρας της ποτέ δεν έδειξε μεταμέλεια για τον πόνο και τη δυστυχία που της προκάλεσε.

“Κατέστρεψε την εφηβεία της και την έκανε να αισθάνεται σαν να ήταν δικό της λάθος”, επεσήμανε ο εισαγγελέας.
Τον Σεπτέμβριο μια δικαστική επιτροπή είχε κρίνει ένοχο τον 41χρονο για 186 κακουργηματικές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων δεκάδες για βιασμό ανηλίκου.

Back to top button