KidsnewsSchoolicantera

Κλειστά τα σχολεία στην Ιθάκη λόγω ιώσεων!

Κλειστά είναι τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία στην Ιθάκη λόγω της έξαρσης των εποχιακών ιώσεων και του μεγάλου αριθμού απουσιών μαθητών και εκπαιδευτικών από τα σχολεία λόγω ασθένειας.

Με έκτακτη ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Ιθάκης ενημερώνει τους γονείς ότι τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά, «λόγω έξαρσης των εποχιακών ιώσεων και του μεγάλου αριθμού απουσιών μαθητών και εκπαιδευτικών από τα σχολεία».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Με απόφαση που ελήφθη σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 94.4 παρ. 27 του ν.3852/2010 «Πρόσθετες αρμοδιότητες δήμων – Διακοπή μαθημάτων λόγω έκτακτων αναγκών ή επιδημικής νόσου…», και 4 παρ. 4 του Π.Δ. 79/2017 (ΦΕΚ 109/1-8-2017 τ. Α) και μετά από σχετική εισήγηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, διακόπτουμε τη λειτουργία των σχολικών μονάδων Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης (Παιδικός Σταθμός, Νηπιαγωγεία & Δημοτικά) του Δήμου Ιθάκης, από Τετάρτη 23-1-2019 μέχρι Παρασκευή 25-1-2019, λόγω έξαρσης των εποχιακών ιώσεων και του μεγάλου αριθμού απουσιών μαθητών και εκπαιδευτικών από τα σχολεία».

Back to top button