Fashion&Beauty

Λευκά basics πάντα θα χωράνε στην ντουλάπα μας!

Σωστές επιλογές στις εκπτώσεις σημαίνει ότι αγοράζουμε ρούχα αξεπέραστα. Και το άσπρο παραμένει αξεπέραστο για κάθε καλοκαίρι!

Άσπρο παντελόνι ! Αν δεν αποκτήσεις ένα παντελόνι σε φαρδιά γραμμή δεν μπορείς να καταλάβεις την αξία του. Στην αρχή συνδύασέ το με λευκά t-shirts και απλά top σε παλ αποχρώσεις, μέχρι να διαμορφώσεις ένα πιο ιδιαίτερο στιλ που θα σου ταιριάζε

 

Λευκό τζιν παντελόνι
Δεν σου επιτρέπουμε να είσαι γυναίκα με στιλ και να μην έχεις ένα λευκό τζιν στην ντουλάπα σου. Δεν υπάρχει πιο basic καλοκαιρινό παντελόνι από αυτό και δεν υποψιάζεσαι πόσο πολύ θα το ευχαριστηθείς στις καθημερινές καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.

 

Λευκό φόρεμα
Τα μίνι λευκά φορέματα με ιδιαίτερα μανίκια ή τα off-the-shoulder φορέματα είναι η επιτομή της μόδας για αυτό το καλοκαίρι! Φόρεσέ τα με λευκά dad sneakers και ανέβασε αμέσως φωτογραφία στο instagram με το hashtag #this_is_style! Tα likes θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή.

Θέλεις κάτι πιο απλό και μίνιμαλ; Τα λινά λευκά φορέματα σε απλές γραμμές θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου όλη τη σεζόν.

 

 

Άσπρη μπλούζα
Οτιδήποτε έχει δαντέλα ή κάποια περίτεχνη λεπτομέρεια είναι must! Οι άσπρες μπλούζες είναι ρούχα που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου για να συνδυάζεις εύκολα τα τζιν σου, τις παντελόνες σου, τα ζιπ κιλότ αλλά και τα σορτσάκια σου.

 

Back to top button