Κατσαρολάκι

Μango πανακότα σε 4 βήματα !

Υλικά:

½ φλιτζάνι (125ml) βρασμένο θερμό νερό
1 πακέτο 1 κουταλιά της σούπας ζελατίνη

½ φλιτζάνι (100g) ζάχαρη
πρέζα αλάτι
1 φλιτζάνι 250ml γάλα καρύδας η (γάλα εβαπορέ ή κρέμα λειτουργεί πάρα πολύ)
1 φλιτζάνι 250 ml φρέσκο ​​πουρέ ώριμα μάνγκο (περίπου 2 μεσαία μάνγκο)
προαιρετικό μερικούς κύβους μάνγκο και τριμμένη καρύδας για τη γαρνιτούρα ή εναλλακτικά κόκκινα φρούτα για αντίθεση !

Εκτέλεση:

1. Σε ένα μέσο κύπελλο, χτυπήστε ελαφρά μαζί το ζελατίνη και βρασμένο ζεστό νερό μέχρι να μην υπάρχουν σβόλοι.

2. Χτυπήστε ελαφρά στη ζάχαρη και αλάτι μέχρι να διαλυθεί.

3. Ανακατέψτε στο γάλα καρύδας, το μάνγκο πουρέ μέχρι το μίγμα να είναι λείο.

4. Αδειάστε σε 4 φορμάκια ή μικρά μπολ. Βάλτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρισμα.

 

Back to top button