Kidsnews

Συνεχίζονται τα έργα στο Κολυμβητήριο

Μεγάλες είναι οι ζημιές που προκάλεσε η πρόσφατη θεομηνία στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου Τρικάλων.

Μια μεγάλη επιφάνεια, περίπου 280 τ.μ. πολυκαρβονικών φύλλων, υπέστη σημαντική ζημιά από την καταιγίδα και την βροχή με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Συνεργεία του Δήμου είχαν σπεύσει να αφαιρέσουν τα κατεστραμμένα πολυκαρβονικά και έως σήμερα η δεξιά πλευρά του κολυμβητηρίου να παραμένει ανοιχτή και να απαιτείται η αντικατάσταση. Η αντιδημαρχία Αθλητισμού και Παιδείας εξετάζοντας το θέμα προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες και σύμφωνα με την αντιδήμαρχο κα Έφη Λεβέντη την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά η τοποθέτηση.

«Στόχος μας είναι η άμεση επίλυση του προβλήματος και η προστασία όλων των Τρικαλινών που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου. Θεωρώ ότι η τοποθέτηση θα ολοκληρωθεί άμεσα και το κολυμβητήριο θα είναι ένας ασφαλής χώρος για όλους», ανέφερε η αντιδήμαρχος.

Εντωμεταξύ τάξη στην λειτουργία και την χρησιμοποίηση των αθλητικών χώρων επιδιώκει να βάλει σύντομα η αρμόδια αντιδημαρχία. Στόχος της αντιδημαρχίας Αθλητισμού είναι να φέρει στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρικκαίων την κανονιστική διάταξη για την ομαλή λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων.

«Επιδίωξή μας είναι η εύρυθμη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων. Η νέα κανονιστική θα βοηθήσει να υπάρχουν κανόνες στην χρησιμοποίηση ανοιχτών και κλειστών χώρων που ανήκουν στην αρμοδιότητα του Δήμου Τρικκαίων», σημείωσε η κα Έφη Λεβέντη.

Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, καταλήγοντας να αναφερθεί ότι, προσδιορίζεται για τα μέσα του επόμενου μήνα.

Back to top button