KidsnewsPlayroom

Ένας “Καραμελένιος” κόσμος στα Τρίκαλα

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών. Και τα παιδιά χρειάζονται παιχνίδι. Για το λόγο αυτό ο παιδότοπος είναι ο παράδεισος για κάθε παιδί αλλά και για κάθε γονιό που θέλει να χαλαρώσει αλλά και να χαρίσει όμορφες στιγμές στο παιδί του. Πόσο μάλλον όταν ο παιδότοπος αυτός είναι τα “Καραμελάκια”! Ένας χώρος στην καρδιά της πόλης των Τρικάλων που αυτά τα Χριστούγεννα θα τον λατρέψετε για πολλούς λόγους. Κάποιους από αυτούς αναφέρει η ιδιοκτήτριά του κα Ελένη Τριανταφύλλου η οποία μας ξαναγεί στον καραμελένιο κόσμο της!

Η κα Ελένη Τριανταφύλλου μας ξαναγεί στα “Καραμελάκια” και στη γλυκιά ιστορία τους!
  • Πώς σας ήρθε η ιδέα για έναν παιδότοπο;

Η ιδέα προέκυψε από την ανάγκη που είχε δημιουργηθεί και σε εμένα την ίδια που είμαι μαμά, να υπάρχει στο κέντρο της πόλης ένας χώρος ζεστός, όμορφος, που να μπορούν να χαλαρώνουν οι γονείς και να παίζουν ξένοιαστα τα παιδιά.

 

  • Τι σημαίνει παιχνίδι για εσάς;

Η λέξη «ΠΑΙΧΝΙΔΙ», για μένα είναι πολύ σημαντική. Το παιχνίδι είναι κάτι πολύ πολύ όμορφο και πολύ γλυκό..είναι κάτι σαν τα «καραμελάκια»!! Για ένα παιδί το παιχνίδι σημαίνει ζωή, χαρά, ευτυχία, διασκέδαση. Σημαίνει δημιουργικότητα και ενέργεια! Όταν παίζεις, βυθίζεσαι σε έναν φανταστικό κόσμο χωρίς προβλήματα. Έναν τέτοιο όμορφο φανταστικό & γλυκο κόσμο ζουν τα παιδιά κάθε μέρα στα «καραμελακια».

 

  • Τα παιδιά έχουν ανάγκη διεξόδου σήμερα;

Σήμερα τα παιδιά περισσότερο από κάθε άλλη εποχή έχουν ανάγκη διεξόδου. Από μικρή ηλικία έχουν πολλές δραστηριότητες και υποχρεώσεις και για αυτό το λόγο πρέπει να βρίσκουν χρόνο μέσα στην ημέρα για να ασχολούνται με αυτό το που τους δίνει χαρά, ευτυχία & διασκέδαση.. με το παιχνίδι.

 

  • Σε ποιους γονείς απευθύνεστε;

Τα «καραμελάκια» απευθύνονται σε όλους ανεξαιρέτως τους γονείς!!!

Σε όλους τους γονείς  που έχουν ανάγκη να χαλαρώσουν σε ένα ζεστό περιβάλλον έχοντας την βεβαιότητα ότι το παιδί τους θα περάσει το ίδιο όμορφα και χαρούμενα.

 

  • Πάρτυ και παιδιά…τι θα σας μείνει αξέχαστο;

Ο ζεαστός χώρος και η οικογενειακή ατμόσφαιρα είναι η συνταγή της επιτυχίας . Για εμάς κάθε πάρτυ είναι ξεχωριστό και αξέχαστο. Σε κάθε πάρτυ γιορτάζουμε απλά και εμείς οι ίδιοι!

Τα «καραμελάκια» απευθύνονται σε όλους ανεξαιρέτως τους γονείς!!!Σε όλους τους γονείς  που έχουν ανάγκη να χαλαρώσουν σε ένα ζεστό περιβάλλον έχοντας την βεβαιότητα ότι το παιδί τους θα περάσει το ίδιο όμορφα και χαρούμενα.

 

 

 

 

  • Τι προτείνετε στους γονείς; Πώς να κάνουν το πάρτυ του παιδιού τους ξεχωριστό;

Με τη διοργάνωση του πάρτυ στα «καραμελάκια» , το σίγουρο είναι ένα.. Το πάρτυ θα μείνει αξέχαστο. Μάρτυρες…. Όλοι οι καραμελένιοι φίλου που γιόρτασαν μαζί μας !

 

  • Τα Χριστούγεννα τι εκπλήξεις μας ετοιμάζετε;

Επειδή τα Xριστούγεννα στα “καραμελάκια” θέλουμε να είναι μαγικά, περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή τις μαγικές νεραιδούλες των Χριστουγέννων που θα γεμίσουν εκπλήξεις τους μικρούς μας καραμελένιους φίλους!

 

  • Μια ευχή για τις γιορτές που έρχονται….

Υγεία, ευτυχία, χαμόγελα & πολλές πολλές γλυκιές και καραμελένιες ευχές.

 

“Καραμελάκια”

Ιακωβακη & Μιαουλη, Τρίκαλα, 42100

Τηλέφωνο: 2431063077

 

Back to top button