Mommy Time

«Ανακαλύπτοντας τα μυστικά της Yoga» με τη Frida Lezius στο ΑΝΑΝΤΙ

Την Κυριακή 25/2 η Αυστραλιανή καθηγήτρια Frida Lezius μας μυεί στο κόσμο της Yoga με ένα μοναδικό τρίωρο σεμινάριο. Η Frida Lezius διδάσκει yoga πάνω απο 20 χρόνια. Έχει ειδικευτεί στην Ινδιά, στην Αυστραλία και στην Ισπανία δίπλα σε πολύ μεγάλους δασκάλους και απο τότε ταξιδεύει σε διάφορα μέρη του κόσμου μεταφέροντας τη γνώση της και την αγάπη της για τη Yoga. Ο τρόπος διδασκαλίας της βασίζεται στις μεθόδους Iyengar και Vinyasa Yoga. Σωστή στάση του σώματος, διαλογισμός, αναπνοές είναι τα σημεία στα οποία επικεντρώνεται ενώ η λεπτομερής γνώση της για το ανθρώπινο σώμα και πνεύμα και η δημιουργικότητα της προσθέτουν στα μαθήματα τη σωστή δόση ηρεμίας, διασκέδασης και ισορροπίας. 

Yoga, στα σανσκριτικά, σημαίνει ένωση. Ένωση των σωματικών, ψυχικών και νοητικών μας δυνάμεων. Αυτή η συνένωση οδηγεί σε μια νέα θεώρηση της ζωής. Μέσω των ασκήσεων της yoga επιτυγχάνεται η διατήρηση της καλής υγείας που προέρχεται από την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, του οξυγόνου και της νευρικής ενέργειας σαν αποτέλεσμα του ανοίγματος των σφιγμένων αρθρώσεων και της διάτασης και χαλάρωσης των σφιγμένων μυών

Είναι κατάλληλη για ανθρώπους κάθε ηλικίας, φύλου, σωματότυπου και φυσικής κατάστασης και συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του μυϊκού, κυκλοφορικού, πεπτικού, αναπαραγωγικού, ενδοκρινικού και νευρικού συστήματος. Παράλληλα ανακουφίζει και προλαμβάνει την εκδήλωση των ασθενειών της εποχής μας όπως πόνοι στη μέση, πονοκέφαλοι, εξάντληση, αϋπνία, άγχος, υπέρταση, καρδιακά νοσήματα, νευρικότητα, διαταραχές στην πέψη, έλκος, νεφρική ανεπάρκεια, δυσκοιλιότητα, παχυσαρκία, φλεβίτιδα, κατάθλιψη, διαταραχή εμμήνου ρήσης, αναιμία, αρθρίτιδα, άσθμα, βρογχίτιδα, έλλειψη νοητικής διαύγειας, συναισθηματική αστάθεια, ορμονικές διαταραχές, υπογλυκαιμία, διαβήτης, κ.λπ.

Τέλος βοηθάει στην ηρεμία του νου, που στις σύγχρονες κοινωνίες εξαιτίας των έντονων καθημερινών ρυθμών, του στρες και του ανθυγιεινού τρόπου ζωής είναι δυσεύρετη.

Κατάλληλο για όλα τα επίπεδα.To σεμινάριο θα γίνει στο ανακαινισμένο και πλήρως εξοπλισμένο studio του Anatasi Spa&Wellness. Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Για κράτησεις και πληροφορίες καλέστε στο 24310-63950. Κόστος σεμιναρίου 25 Ευρώ. 

Back to top button