Σχολές γονέων

Η ισότητα φύλου στο προσκήνιο από το Σύλλογο Γυναικών Βροντερού

“Η ισότητα φύλου στην οικογένεια και την εκπαίδευση” είναι το θέμα του σεμιναρίου και της συζήτησης που θα γίνει με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Βροντερού Τρικάλων “Η Λατζονίτισσα”.

Το βιωματικό σεμινάριο, θα πραγματοποιηθεί στις 18 Αυγούστου  9 το βράδυ, στο Ξύλινο περίπτερο Βροντερού.

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ “Gender4you” θα πραγματοποιηθεί να βιωματικό σεμινάριο με θέμα την ισότητα φύλου.

Στην συνέχεια θα γίνει παρουσίαση των ευκαιριών για νέους για εκπαίδευση, κατάρτιση, εθελοντισμό μέσω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+.
Το σεμιναριο συντονίζει η κ. Κέλλυ Μανούδη, youth worker και project manager προγραμμάτων Erasmus+.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε νέους, γονείς, εκπαιδευτικούς και είναι δωρεάν για όλους.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα διανεμηθούν αναμνηστικά δώρα και κεράσματα.

*Το Erasmus+ είναι το πρόγραμμα της ΕΕ για τη στήριξη της εκπαίδευσης, της κατάρτισης, της νεολαίας και του αθλητισμού στην Ευρώπη. Με προϋπολογισμό 14,7 δισ. ευρώ, θα δώσει τη δυνατότητα σε πάνω από 4 εκατομμύρια Ευρωπαίους να σπουδάσουν, να επιμορφωθούν, να αποκτήσουν εμπειρία και να προσφέρουν εθελοντική εργασία στο εξωτερικό.

Το Erasmus+, το οποίο θα διαρκέσει έως το 2020, δεν προσφέρει δυνατότητες μόνο σε φοιτητές, αλλά σε ένα ευρύ φάσμα ιδιωτών και οργανισμών ως αποτέλεσμα της ενσωμάτωσης επτά προηγούμενων προγραμμάτων.
http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/about_el

Back to top button