Kidsnews

Και φέτος «Ζωντανή Φάτνη» στη Φαρκαδόνα

Για μία ακόμη χρονιά ο Δήμος Φαρκαδόνας θα διοργανώνει το θεματικό πάρκο της «Ζωντανής Φάτνης» κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Η απόφαση λήφθηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ., όπου υπήρξαν και μικροεντάσεις.

Μετά την συζήτηση που αναπτύχτηκε, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη διεξαγωγή της «Ζωντανής Φάτνης» για τρίτη συνεχή χρονιά στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας για περισσότερο των δεκαπέντε ημερών, διοργάνωση που δεν θα διαφέρει κατά πολύ σε σχέση με τις δυο προηγούμενες. Εξάλλου ο Δήμος Φαρκαδόνας διαθέτει όλο το εξοπλισμό που απαιτείται για το στήσιμο της διοργάνωσης και το κόστος, όπως αναφέρθηκε στη συνεδρίαση εκτιμάται να αγγίξει τις 18.000 έως 20.000 ευρώ.

Για μία ακόμη φορά, οι κατανυκτικές στιγμές της Γέννησης ζωντανεύουν με έναν τρόπο διαφορετικό, μπροστά στα μάτια του κόσμου.

Όλοι οι επισκέπτες, και ιδιαίτερα τα παιδιά, θα έχουν την ευκαιρία να νιώσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα κοντά τους και να δουν από κοντά την κατανυκτική αναπαράσταση της «γέννησης του θείου βρέφους».

Back to top button