Κατσαρολάκι

Κολοκυθοανθοί γεμιστοί, τηγανιτοί, ομελέτα!

Η φίλη μας Μαριάννα, μας δίνει ιδέες μαγειρέματος για τους υπέροχους κολοκυθοανθούς!

1.Γεμιστοί με φέτα και ανθότυρο:

50 Κολοκυθοανθοί

1/4 φέτα
1/4 ανθότυρο
μαϊντανό
πιπέρι, ρίγανη
Γεμίζουμε τους βουτάμε σε κουρκούτι και τηγανιζουμε


Μπορούμε επίσης να τους κάνουμε ψητούς χωρίς κουρκούτι ή στο τηγάνι με αυγά ομελέτα

2. Κολοκυθοανθοί με ρύζι
ετοιμάζουμε τη γέμιση όπως στα γεμιστά και βράζουμε στην κατσαρόλα με ανάλογο νεράκι.

3.Γίνονται και με σάλτσα αυγολέμονο στη γεμιση προσθετουμε κιμά και στο τέλος τους σερβίρουμε με σάλτσα αυγολέμονο δεμένη με κορν φλάουρ

 

 

Back to top button