Kidsnews

Με ένα κεϊκάκι αλλάζει τον κόσμο η μικρή Ελένη – Η συγκινητική στήριξη ενός παιδιού στη Φλόγα

Για τα παιδιά η προσφορά και η ανιδιοτέλεια είναι απλά και δεν χρειάζονται παρά μόνο μια σκέψη και μια απόφαση. Έτσι, η μικρή Ελένη μας στα Τρίκαλα, αποφάσισε ότι μπορεί να βοηθήσει τη ΦΛΟΓΑ και τους συνομηλίκους της που δίνουν τη μεγάλη μάχη της ζωής ενάντια στον καρκίνο και να κάνει καλύτερο τον κόσμο με ένα κεϊκάκι!

Και τα κατάφερε! Έφτιαξε ένα μικρό κεϊκάκι και με τη βοήθεια της μαμάς της, το ανάρτησε στα μέσα δικτύωσης ενημερώνοντας ότι όσοι θέλουν να βοηθήσουν το έργο της Φλόγας, μπορούν απλά να παραγγείλουν τις γλυκιές της μπουκίτσες με ένα μικρό αντίτιμο!

Η κίνηση της Ελένης συγκίνησε τους πάντες. Οι παραγγελίες άρχισαν και μέρα με τη μέρα, το κουζινάκι της γλυκιάς ζαχαροπλάστισσας άρχισε να γεμίζει με αγάπη και αλληλεγγύη. Μέσα σε δύο εβδομάδες κατάφερε να διαθέσει 75 πακέτα με 694 συνολικά κεικάκια! Το ποσό που συγκέντρωσε ανήλθε στα 929 ευρώ και όλα δόθηκαν στη ΦΛΟΓΑ !

Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, η κίνηση της δραστήριας συμπολίτισσας μας δείχνει ότι όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα όταν προσπαθούμε μαζί, με αληθινή έγνοια, με αγάπη…

 

Back to top button