Κατσαρολάκι

Μπατόν σαλέ – Η λιχουδιά που πάει παντού!!!

Υλικά:

1/2 κιλό (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

250 γρ. (1¼ φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο γάλακτος

3 κρόκοι αυγών

120 ml (2/3 φλιτζ.τσαγιού) γάλα

20 γρ. (1 κουτ. σούπας) αλάτι

Τι θα κάνετε:

Ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί για 10-15 λεπτά. Απλώνετε τη ζύμη σε ένα ταψί και την αφήνετε να ξεκουραστεί μέχρι να φουσκώσει. Πλάθετε σε μικρά μπαστουνάκια. Ψήνετε στους 180⁰C στον αέρα για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.

Back to top button