Κατσαρολάκι

Πανεύκολη τούρτα πραλίνας σε λίγα μόλις λεπτά!

Τουρτίτσα πανεύκολη σε ελάχιστα λεπτά γιατί κάθε μέρα (και τις εργασιμες!) είναι γιορτή!

  • Για το παντεσπάνι βανίλιας
  • 4 μεγάλα αυγά
  • 220 γραμ. ζάχαρη
  • 220 γραμ. μαλακό βούτυρο
  • 220 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 2 κ.γλ. μπέικινγκ πάουντερ
  • 1κ.γλ. υγρή βανίλια
  • 1 πρέζα αλάτι
  • Για την κρέμα πραλίνα
  • 250 γραμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 250 γραμ. άχνη ζάχαρη
  • 125 γραμ. κακάο
  • 400 γραμ. πραλίνα
  • 1 κ.γλ. υγρή βανίλια
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 150-200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%

Back to top button