Mommy TimeΥγεία

Ποιο είναι το μυστικό για σωστή άθληση-Μας το αποκαλύπτει η Βάσω Μπαλούτσου από το via naturale

Οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι σε κάθε περίπτωση η καλή υγεία συνοδεύεται και από άσκηση. Όπως τονίζει η Βάσω Μπαλούτσου, ιδιοκτήτρια του Γυμναστηρίου Via Natutale, η άσκηση πρέπει να είναι ο καθημερινός μας σύντροφος, και θα πρέπει να γίνεται σωστά και προσαρμοσμένα στις ανάγκες που έχει ο καθένας μας.

Γυμνάζονται οι Τρικαλινοί;

Τα τελευταία χρόνια μπορώ να πω ότι το κάνουν πιο συνειδητά όσοι ασκούνται. Γνωρίζουν ότι η άσκηση σημαίνει πρώτα καλή υγεία πρώτα και έπειτα όμορφο σώμα. Σε κάθε περίπτωση το σημαντικό είναι να ακολουθούν βήματα και συμβουλές επαγγελματιών,  κάτι που θα τους οδηγήσει πιο γρήγορα στο στόχο τους.

Τι προσφέρει ένα σύγχρονο Γυμναστήριο;

Πλέον μπορούμε να πούμε ότι ο καθένας μπορεί να βρει το αθλητικό πρόγραμμα που τον εκφράζει. Τι σημαίνει  αυτό; Σημαίνει ότι λαμβάνονται υπόψη οι διατροφικές, οι καθημερινές υποχρεώσεις, η εργασία, η ηλικία αλλά και σε τι είδος μπορεί να αφιερωθεί ο καθένας πιο ευχάριστα. Αυτό αποδίδει περισσότερο για όσους αθλούνται, κερδίζοντας πιο άμεσα, σωστά και διαχρονικά αποτελέσματα. Το θέμα είναι να αγαπήσει κανείς την άσκηση, να γίνει καθημερινός σύντροφος . Όταν το καταφέρουμε αυτό όλα γίνονται πιο εύκολα μετά.

Ποιες ηλικίες έρχονται περισσότερο στο Γυμναστήριο;

Αυτό που μπορώ να πω με μεγάλη χαρά, είναι ότι πλέον η γύμναση δεν έχει όρια ηλικιακά δεν αφορά μόνο άνδρες ή γυναίκες. Από πολύ μικρές ηλικίες μέχρι ανθρώπους που έχουν περάσει τη μέση ηλικία, απευθύνονται στο γυμναστήριο, χαίρονται και απολαμβάνουν την άσκηση, και κερδίζουν φυσικά στην υγεία τους αλλά και στην βελτίωση της καθημερινότητά τους. Αυτό είναι που με κάνει να χαίρομαι πραγματικά, να μου αναφέρει ο κόσμος, ότι χάρη στην άσκηση, βελτίωσαν την ποιότητα της ζωής τους. Είναι το πιο σημαντικό νομίζω.

Back to top button