Σχολές γονέων

Σοκαριστικό bullying σε 12χρονη – Δεν χωράει ο νους τα μαρτύρια που έζησε

Ένα 12χρονο κορίτσι στο φάσμα του αυτισμού από τη στιγμή που ξεκίνησε να φοιτά σε Γυμνάσιο της Θεσσαλονίκης έζησε τον απόλυτο εφιάλτη εξαιτίας του άγριου bullying που υφίστατο από την ακραία συμπεροφορά των συμμαθητών της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας της στο Live News του MEGA οι συμμαθητές της κόρης της χωρίς να το γνωρίζει το παιδί της άνοιξαν διαδικτυακούς λογαριασμούς με τα στοιχεία της και ανέβαζαν γυμνές φωτογραφίες που είχαν φτιάξει οι ίδιοι, που είχαν φτάσει στο σημείο να δείχνουν ακόμα και στους καθηγητές.

Πώς ξεκίνησε ο εφιάλτης για την 12χρονη

Πριν από δύο χρόνια η 12χρονη Θεοδώρα, (σ.σ 14χρονη)  η οποία κινείται στο φάσμα του αυτισμού, πηγαίνει στο σχολείο και πιστεύει πως έχει αποκτήσει την πρώτη της φίλη.

Η συμμαθήτρια της προτείνει να πάνε σε παιδική χαρά, για να τραβήξει μία φωτογραφία, την οποία αργότερα θα έβαζε στον επίμαχο διαδικτυακό λογαριασμό. Αργότερα η ανήλικη που σε συνεννόηση με συμμαθητές της, άνοιξε το πρώτο προφίλ στο Facebook, αναγκάστηκε να το παραδεχτεί.

«Πρόκειται για λογαριασμούς οι οποίοι δημιουργήθηκαν από εμένα στα πλαίσια ενός ανώριμου παιχνιδιού, χωρίς να έχω σταθμίσει τις συνέπειες της πράξης μου. Έχω μετανιώσει» ανέφερε η μαθήτρια που έκανε αυτή την πράξη.

Την εποχή εκείνη η μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου κλείστηκε ακόμα περισσότερο στον εαυτό της, χωρίς αρχικά να θέλει να πει το παραμικρό στη μητέρα της.

«Ψεύτικες» οι φωτογραφίες

Στον εν λόγω λογαριασμό, η 13χρονη έχει χρησιμοποιήσει editing για να παρουσιάσει τη μαθήτρια να συμμετέχει σε απρεπείς ερωτικές συνομιλίες και πόσταρε δήθεν γυμνές φωτογραφίες.

«Το παιδί μου θα ήταν ο δεύτερος Γιακουμάκης»

«Το παιδί μου θα ήταν ο δεύτερος Γιακουμάκης» απαντά η μητέρα όταν ερωτάται πως επηρέασε αυτή η παρενόχληση την κόρη της.

«Έχω μετανιώσει για την πράξη μου και έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη τόσο από την ίδια όσο και από τη μητέρα της. Οι φωτογραφίες με τα απόκρυφα σημεία σώματος δεν ανήκαν στην ίδια, αλλά ήταν φωτογραφίες που αναζητήθηκαν μέσω διαδικτύου» συμπλήρωσε η ανήλικη.

Η ώρα της δικαιοσύνης

Η μαθήτρια που ομολόγησε άλλαξε σχολείο αλλά ο Γολγοθάς της μικρής Θεοδώρας συνεχίζεται όπως μας λέει η μητέρα της. Η ίδια περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης στις 3 του ερχόμενη Μάρτη και ζητάει την παραδειγματική τιμωρία εκείνων που λίγο έλειψε όπως μας λέει, να οδηγήσουν την κόρη της σε αυτοκτονία.

 

Back to top button