Bookcorner

Συνάντηση bookcrossing 21/4 στα Τρίκαλα!

Αύριο, Σάββατο 21 Απριλίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Bookcrossing και τα μέλη της αντίστοιχης ομάδας στα Τρίκαλα, προσκαλούν όσους ενιδαφέρονται να μάθουν αλλά και να μπούνε στην κοινότητα του Bookcrossing, σε μια ανοιξιάτικη συνάντηση!

Όπως αναφέρουν:

Με αφορμή αυτή τη μέρα, θα κάνουμε μετά από πολύυυ καιρό μια μικρή συνάντηση στα Τρίκαλα, να θυμηθούμε οι παλιοί και να γνωριστούμε οι νεώτεροι αλλά καινα καλωσορίσουμε τα επίδοξα νέα μέλη του bookcrossing!
Η συνάντηση θα γίνει στο Gioconda Coffee Bar, ένα καινούργιο, φιλόξενο στέκι, σταθερά στην περιοχή των Μανάβικων (|Ερμού & Υψηλάντου γωνία) και στις 6 το απόγευμα. Θα πιούμε καφέ, θα ανταλλάξουμε βιβλία, και θα τους δώσουμε μια ευκαιρία να αλλάξουν χέρια και να ταξιδέψουν!

Mπορείτε να φέρετε, αν θέλετε, βιβλία σας, που θα έχετε καταχωρήσει στο bookcrossing (Αν δεν τό έχετε κάνει, θα σας βοηθήσουμε να καταχωρηθούν), να τα αφήσετε ελεύθερα, και να πάρετε όποιο θέλετε από αυτά που θα έχουμε έτοιμα να ταξιδέψουν ή από αυτά που θα φέρουν οι υπόλοιποι.

Από κοντά και από μακριά, σας περιμένουμε!!!

Στο ελληνικό φόρουμ του bookcrossing μπορείτε να μας βρείτε εδώ, όπου τα λέμε και με τους υπόλοιπους bookcrossers της Ελλάδας: http://www.bookcrossing.com/forum/28

Back to top button