SchoolicanteraUncategorized

Σχολικά είδη σε χαμηλές τιμές και με μεγάλη ποικιλία στα Junior Toys

Μέσα από μια τεράστια ποικιλία σχολικών ειδών θα μπορούν να επιλέξουν μαθητές και γονείς τα σχολικά είδη της χρονιάς, που ξεκινά από Δευτέρα. Στα Junior Toys, τσάντες, κασετίνες, τετράδια, σε τιμές που ξεκινούν από πολύ χαμηλά, βρίσκονται ήδη στις προθήκες των καταστημάτων της πόλης και χαρακτηρίζονται από ποιότητα καλύπτοντας τις απαιτήσεις της νέας σχολικής χρονιάς για κάθε ηλικία.

Επισκεφθήκαμε το κατάστημα Junior Toys του κ. Βάιου Μπαμπανάρα, που ήδη έχει φορέσει τα σχολικά του και μετρά αντίστροφα για το πρώτο κουδούνι. Όπως ανέφερε ο κ. Μπαμπανάρας, φέτος ειδικά οι τιμές ακόμη και στα επώνυμα προϊόντα, ειδικά στις σχολικές τσάντες, κυμαίνονται πιο κάτω από πέρυσι. Έτσι από τα 40 ευρώ που θα μπορούσε να έχει μια σχολική τσάντα την προηγούμενη σχολική χρονιά οι τιμές είναι κάτω ακόμη και 15%.

 

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και ακόμη πιο χαμηλές τιμές. Μπορεί κανείς να βρει σχολικό σακίδιο από 5 ευρώ, και σε ανάλογες τιμές κασετίνες κοκ. Σημαντικό βέβαια είναι να μην παραβλέπει κανείς την ποιότητα των προϊόντων η οποία στα τοπικά καταστήματα είναι διασφαλισμένη αφού η προσωπική σχέση πελάτη και επαγγελματία είναι σημαντικό να διατηρηθεί.

 

Διατίθεται επίσης και μεγάλη γκάμα γραφικής ύλης όπως στυλό, μολύβια, σβηστήρια, κ.ά. Οι τιμές σε αυτόν τον τομέα δεν είναι τσιμπημένες μιας και πρόκειται για αναγκαία για κάθε μαθητή υλικά, τα οποία απαραιτήτως πρέπει να φέρει μαζί του στο σχολείο. Σε αυτήν την κατηγορία, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν και αρκετές προσφορές και πακέτα σε λογικές τιμές για να μη λείψει τίποτα από την κασετίνα και τη μολυβοθήκη κάθε μαθητή.

Back to top button