Κατσαρολάκι

Το γλυκό του Σαββατοκύριακου – Κορμός κατσαρόλας σε ποτηράκια!

Υλικά

[divider]

1λίτρο γάλα
200γρ.κουβερτούρα
8κ.σ.ζάχαρη
125γρ.βούτυρο
2κ.σ.κακάο
100γρ.καστερ παουντερ
Λίγο γάλα για να διαλυθεί το καστερ και το κακάο
2 πακέτα μπισκότα πτιμπερ
1 κουτί φυτική σαντιγί,κερασακια,τρούφα

[divider]

 

Από την κατσαρόλα στα ποτηράκια!

 

[divider]

Εκτέλεση

[divider]

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το 1 λίτρο γάλα και αφού ζεσταθεί ρίχνουμε την κουβερτούρα,τη μαργαρίνη,τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά
Σε ένα μπολάκι διαλύουμε το άνθος αραβοσίτου και το κακάο μέσα σε λίγο γάλα,το προσθέτουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να πήξει
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα σπασμένα μπισκότα .Βάζουμε το μείγμα στα ποτηράκια και στολίζουμε.

Back to top button