Κατσαρολάκι

Τυρόπιτα: γρήγορη, εύκολη και … light !

Υλικά:

  • 1/4 φρέσκια μυζήθρα άπαχη(ή τυρί cottage 4% λιπαρά)
  • 1/2 κιλό φέτα άπαχη
  • 1 1/2 φλιτζάνι γάλα light
  • 2 αυγά
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 κιλό έτοιμο φύλλο κρούστας
  • 1 κ.σ. baking powder

Εκτέλεση:

    1. Σε μια λεκάνη τρίβετε τα τυριά και ρίχνετε το γάλα τα αυγά και το baking powder.
    2. Λαδώνετε το ταψί και στρώνετε τρία φύλλα.Ραντίζετε με λάδι και απλώνετε το μείγμα.
    3. Στρώνετε ένα φύλλο και απλώνετε ξανά το μείγμα.
    4. Σκεπάζετε με τρία φύλλα και αλείφετε με λάδι.Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 45 λεπτά.

 

Back to top button